Cuz I thought these quotes make my blog looks a bit fancy... and why not;)

a r c h i v e

Tuesday, December 23, 2014

Giveaway! Giveaway! Giveaway for us!

"Giveaway untuk bloggers, sebagai tanda menghargai bloggers terutamanya Followers (pengikut blog) yang menyokong antara satu sama lain, berkongsi idea, menyebarkan maklumat yang berguna, saling nasihat menasihati, mengadakan pelbagai program yang boleh menyumbangkan kepada lebih ramai pengunjung dan sebagainya."
Chuolz jom join????
Hello Assalamualaikum... Haaaa, giveaway?? Yaaa giveaway untuk bloggers semuaa.. hehehe..
Giveaway ini di sponsor oleh beberapa bloggers jugak tauu.. And hadiah yang ditawarkan pun menarik.. Jadi, mari kita join. Macam mana nak join? Macam yang aku buat ni lah. Tak faham? Nah baca aku copy dari website penganjur. :D





Syarat syarat penyertaan Giveaway untuk Bloggers

1) Letakkan Banner Giveaway untuk Bloggers  200px x 200px di entri masing masing, tulis lah ayat yang baik baik dan terpulang danbacklink kan ke entri ini.
2) Follow (ikut) Blog sponsor, dan jika masih belum follow, FOLLOWlah!  sila beritahu follower ke berapa bagi tuntutan hadiah kepada pihak sponsor, jika dah follow, abaikan sahaja mesej ini. 
3) Letakkan di url entri penyertaan giveaway korang hanya di ruangan komen ini sahaja. selain dari itu tidak diambil kira.



HADIAH GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS.
Hadiah pertama
Telekung dan Mini Tasbih x 1 orang
Hadiah kedua
Custom made clock lokal produk x 1 orang 
Custom Made Clock-WORLD FLY WHITE (Jam Dinding) yang bernilai RM 75.00 termasuk penghantaran, sumbangan dari pop local Inc.
Hadiah ketiga
Topup tambah nilai prabayar RM 10.00 x 3 orang
Hadiah ke Empat
2 Pcs SHISEIDO FACE MASK ( pencerahan wajah dan pemutihan) x 2 Orang
Hadiah kelima 
Wang Tunai bernilai RM 70.00 x 1orang
Hadiah Keenam
Wang Tunai RM 20.00 x 1orang
Hadiah Ketujuh 
Wang Tunai RM 10.00 x 1orang



Macam best je kan? Eh.. Memang best pun, bukan "macam" lagi dah. Hehe. Okay, lepas ni tinggal nak hantar url post ni. And then berdoa aje kalau ada rezeki, dapatlah hadiah. Yeay!

So, sesapa belum follow blog sponsorship pergi follow sekarang. Like me, I am their:
A) Blog Anamizu [4252nd follower]
B) Blog Haffizul Iskandar [138th follower]
C) Blog Dr Shikin [618th follower]
D) Blog Safirul Amar [147th follower]

Bismillah.. :)

4 comments: